img

În fiecare zi, TaskDesk ajută Beneficiarii să găsească Prestatori fiabili și conștiincioși pentru a soluționa cele mai diferite sarcini

Platforma noastră permite Prestatorilor să își propuie serviciile Beneficiarilor și să găsească noi clienți.

Cum să începeți să utilizați TaskDesk?

Pentru Beneficiari


Pentru a începe să utilizați platforma TaskDesk, trebuie să pacrcurgeți o înregistrare simplă și rapidă pe site. Citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Când înregistrarea este finalizată, puteți publica Comanda pe site.
Pentru a crea o Comandă, nu uitați să descrieți sarcina în detalii, să specificați nuanțele și dorințele, să scrieți prețul pe care sunteți dispus să-l plătiți sau să indicați că este negociabil. Prestatorii vă vor oferi serviciile și prețurile proprii, alegeți cea mai bună ofertă ca preț și calitate!
Vizualizați profilurile Prestatorilor si cititi recenzii despre serviciile lor, acest lucru vă va permite sa luati decizia corecta si sa alegeti Prestatorul potrivit pentru sarcina Dvs..


Pentru Prestatori


Pentru a începe să utilizați platforma TaskDesk în statut de Prestator, trebuie să luați cunoștință cu Termenii și Condițiile Platformei, să vă înregistrați pe Platformă și să completați profilul Dvs.. Descrieți  avantajele Dvs., experiența profesională și realizările, domeniul de activitate, precum și informații privind condițiile de plată. Profilul Dvs. este cartea Dvs. de vizită, prin care Beneficiarii pot afla informații despre Dvs., precum și recenzii despre activitatea Dvs..  
După ce vă înregistrați pe site-ul nostru, veți începe a primi notificări despre Comenzile noi și, de asemenea, veți putea propune serviciile Dvs. Beneficiarilor în catalogul de Comenzi pe site.

Ce este necesar să cunoașteți pentru a utiliza funcționalitatea integră a Platformei?

Pentru Beneficiari


Pentru Beneficiar, toate instrumentele sunt absolut gratuite, trebuie doar să vă înregistrați și puteți crea propria Comandă. Creați o Comandă și, deja în câteva minute, Prestatorii cointeresați vor începe să vă trimită ofertele.
Astfel, ve-ți  puteți alege cea mai avantajoasă ofertă.

Pentru Prestatori


Fiecărui Prestator nou, TaskDesk îi transferă 100.00 MDL ca bonus, după care se deschide accesul la Comenzi. Utilizați acest bonus pentru a vă asigura de funcționalitatea de calitate înaltă și eficiența site-lui nostru.
Pentru acces la Comenzi, se percepe o taxă de 5.00 MDL pentru fiecare Comandă confirmată. Pentru Prestatorii mai activi TaskDesk propune abonamente, care includ pachete nelimitate de oferte și posibilitatea de a contracta un număr nelimitat de Comenzi.
Prestatorilor - persoane juridice, TaskDesk le transferă în cont 200.00 MDL, ca bonus.

Pentru Prestatorii - persoane juridice, este predispusă plata doar în abonamente.

Pentru ce este blocat contul personal?

Dacă Beneficiarul sau Prestatorul încalcă Termenii și Condițiile Platformei TaskDesk și legislația Republicii Moldova, contul său poate fi blocat sau șters fără posibilitatea păstrării informațiilor existente de utilizator.


Beneficiarii si Prestatorii poartă responsabilitatea personală pentru orice informații care includ corespondența, accepturile, cererile, pentru calitatea îndepliniriii obligațiilor lor și respectarea cerințelor legislației in vigoare.
 

Ce este raitingul Prestatorului și care este destinația acestuia?

Raitingul ajută Beneficiarii să aleagă Prestatori cu o experiență mai vastă pentru îndeplinirea sarcinilor. Raiting-ul începe a se forma numai după recepționarea primei recenzii și este actualizat sistematic.

Ce este un raitingul Beneficiarului și care este destinația acestuia?


După fiecare sarcină îndeplinită, Prestatorul evaluează calitatea colaborării cu Beneficiarul. Prestatorul își stabilește evaluarea, reieșind din calitatea cooperării și modul în care Beneficiarul și-a îndeplinit obligațiile, precum și cât de precis a fost descrisă sarcina
Astfel, se formează raiting-ul Beneficiarului, ceea ce permite pe viitor sporirea credibilității față de Comendă, ca rezultat, Beneficiarii cu cel mai bun raiting vor primi mai multe oferte pentru sarcinile lor.
 

De ce Prestatorul nu poate reacționa la comandă?

Dvs. nu ați completat integral profilul sau aveți un sold negativ în cont!

De ce trebuie să-mi confirm identitatea?

Platforma are grijă de siguranța cât a Beneficiarilor, atât și a Prestatorilor. Astfel, vă rugăm să confirmați identitatea. Datele Dvs. personale vor fi accesibile numai administrației site-ului, iar utilizatorii site-ului vor vedea în profilul dvs. sau în contul personal o iconiță de utilizator verificat. Acest lucru ajută la asigurarea tranzacțiilor și utilizarea instrumentelor site-ului cu încredere sporită.

Care sunt principalele avantaje TaskDesk?

Pentru Beneficiari


TaskDesk este o platformă convenabilă care vă ajută să găsiți o soluție rapidă și profitabilă pentru sarcina Dvs.. Platforma vă permite să găsiți o soluție la un preț rezonabil. Dvs. Alegeți de sine stătător Prestatorul în baza profilului său, toți Prestatorii de pe platformă trec procedura de verificare. Cu ajutorul platformei noastre veți găsi un Prestator potrivit în câteva minute.


Pentru Prestatori


TaskDesk vă permite să economisiți timp și resurse! Pe această platformă sunt potențialii Dvs. clienți care sunt gata să contracteze o comandă chiar acum. Nu mai este nevoie să cheltuiți timp pentru publicitatea costisitoare și căutarea clienților. Pe platformă găsiți cu ușurință clienții Dvs. și treceți rapid la lucru.
Cu ajutorul platformei vă puteți concentra doar pe calitatea lucrărilor Dvs.. Beneficiarii vor lucra cu ușurință cu dvs. vizitând profilul Dvs. pe site și citind recenzii ale activității Dvs.

Nivelul de încredere în Dvs. va crește odată cu fiecare Comandă bine îndeplinită!

Mai aveți întrebări?

Întotdeauna puteți contacta Serviciul nostru de Asistență.


 

Cererea pentru statutul de prestator a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Cererea pentru statutul de beneficiar a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Mesaje

Ctrl + Return

Mesaje

  Ctrl + Enter

  Suplinește balanța contului

  Dvs. puteți suplini contul prin următoarele metode:
  qiwi

  Prin terminalele de plată QIWI

  moldindconbank

  Achitare prin banca BC ”Moldindconbank” S.A.

  ( comision bancar 2% din suma de plată, minimum 5.00 MDL) „TASKDESK” SRL