Cum utilizați platforma


TaskDesk  este o platformă unde Beneficiarii și Prestatorii să se gasească reciproc, rapid și ușor. În vederea realizării anumitor sarcini. Toate comenzile/sarcinile și Prestatorii sunt devizați pe categorii și subcategorii în dependență de domeniul de activitate.
 

Pentru Beneficiari  
Dvs. veți putea selecta cel mai potrivit Prestator, ca preț și calitate, pentru realizarea sarcinii Dvs.. Pentru aceasta, este necesar să vă înregistrați pe site, completând rapid formularul. După, puteți accesa rubrica Creează Comandă . Aici, dvs. descrieți sarcina: toate detaliile și solicitările, specificați prețul sau că acesta este negociabil. Platforma notifică Prestatorii că a fost creată o Comandă nouă. În doar câteva clipe veți începe a primi oferte din partea Prestatorilor. Prestatorii pot specifica prețul pentru serviciile de realizare a sarcinii Dvs.. Pentru a selecta Prestatorul și a fi sigur în decizia luată, vă recomandăm să vizualizați profilul Prestatorului, rating-ul și recenziile acestuia. Imediat ce ați confirmat Prestatorul acesta poate da start lucrărilor.
 
Pentru Prestatori 
Este necesar ca Prestatorul să se înregistreze pe site și să creeze propria anchetă. Completați cu atenție formularul, deoarece ancheta este cartea Dvs. de vizită pe platformă și de ea depinde numărul dvs. de comenzi realizabile.  
La înregistrare dvs. primiți Bonus din partea administrației site-lui, pentru a vă convinge în funcționalitatea platformei. Înregistrarea pe platformă este gratuită.  Dvs. sunteți taxați cu plată unică de 5.00 MDL pentru fiecare comandă confirmată. Deasemenea, dvs. puteți beneficia de abonamente, care permit preluarea unui număr nelimitat de comenzi. După realizarea fiecărei comenzi, Beneficiarul poate evalua serviciile Dvs. în ancheta de pe platformă. Recenziile Beneficiarilor formează rating-ul Dvs. ca Prestator, care va permite să sporească credibilitatea serviciilor Dvs..
Dvs. la fel, puteți evalua calitatea colaborării cu Beneficiarul, care va fi afișată în rating-ul Beneficiarului. 

Cererea pentru statutul de prestator a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Cererea pentru statutul de beneficiar a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Mesaje

Ctrl + Return

Mesaje

  Ctrl + Enter

  Suplinește balanța contului

  Dvs. puteți suplini contul prin următoarele metode:
  qiwi

  Prin terminalele de plată QIWI

  moldindconbank

  Achitare prin banca BC ”Moldindconbank” S.A.

  ( comision bancar 2% din suma de plată, minimum 5.00 MDL) „TASKDESK” SRL