Cum devii Prestator


Zilnic site-ul TaskDesk este vizitat de un număr mare de Beneficiari, care sunt în cautarea Prestatorilor de încredere pentru a realiza o varietate de servicii ca: reparatii, servicii de curierat, curățenie, proiectare, transport, etc..  Pe platforma TaskDesk, Prestatorii pot propune Beneficiarilor serviciile proprii și identifica clienți noi.

Cum dai start colaborării cu TaskDesk? 

Pentru a începe colaborarea în calitate de Prestator, trebuie să citiți cu atenție Termenii și Condițiile Platformei, să completați formularul de înregistrare și profilul Dvs.. Descrieți domeniul Dvs. de activitate: avantajele, experiența profesională, realizările și specificați informații cu privire la condițiile de plată. Profilul Dvs. este cartea de vizită, prin care clienții se informează despre Dvs., vizualizează rating-ul și recenziile serviciilor Dvs..

Domenii de activitate

Personal pentru casă și birou      Reparații și Construcții     Servicii de Transport   Curierat      Reparații și Instalare Tehnică     Frumusețe și Sănătate                          Chirie     Traduceri      Evenimente și Promoții     Reparații Auto     Asistență Virtuală     Computere     Design    IT- tehnologii   Reparații Tehnică Digitală                  Educație și Cursuri    Contabili și Juriști     Servicii Medicale      ZOO      Altele

Cum primiți Comanda?

Comanda potrivită o puteți găsi în rubrica ”Comenzi”. Dacă sunteți cointeresat într-o Sarcină, puteți scrie răspuns la ea și așteptați confirmarea Beneficiarului. Formularul de răspuns presupune și posibilitatea de a propune Beneficiarului prețul Dvs. pentru realizare. 
La apariția a noi Comenzi pe platformă, toți Prestatorii care au ales categoria Comenzii, primesc notificare în cabinetul personal și pe poșta electronică. Dacă sunteți cointeresat în comandă, atrageți Beneficiarul cu o ofertă avantajoasă și așteptați confirmarea. Beneficiarul poate alege un singur Prestator.
În cazul în care Beneficiarul este cointersat de un anumit Prestator, el poate să nu publice Comanda, ci să vă propună Comanda direct Dvs..

Cum primiți remunerarea financiară?

După realizarea Sarcinii Beneficiarul se achită direct cu Prestatorul.

Ce trebuie să cunoască Prestatorul?

Dvs. nu puteți refuza Comanda, după ce Beneficiarul a confirmat oferta Dvs.. Refuzul Comenzii sau amânarea termenului de realizare se efectuează numai cu acordul Beneficiarului. În caz contrar, platforma TaskDesk îți rezervă dreptul de a bloca profilul Dvs. pentru încălcarea Condițiilor și Termenilor platformei, și de a sancționa financiar Prestatorul cu: în cazul plății unice pentru confirmarea comenzii de 5.00 MDL, iar în cazul abonamentelor – suma pentru perioada de blocaj,  resursele financiare nu se recalculează și nu se reîntorc.
 

Cererea pentru statutul de prestator a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Cererea pentru statutul de beneficiar a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Mesaje

Ctrl + Return

Mesaje

  Ctrl + Enter

  Suplinește balanța contului

  Dvs. puteți suplini contul prin următoarele metode:
  qiwi

  Prin terminalele de plată QIWI

  moldindconbank

  Achitare prin banca BC ”Moldindconbank” S.A.

  ( comision bancar 2% din suma de plată, minimum 5.00 MDL) „TASKDESK” SRL