Cum devii Beneficiar


Pentru a deveni Beneficiar și a publica o Comandă nu este nevoie să depuneți prea mult efort. Inițial, este nevoie să vă înregistrați pe site, citiți cu atenție Termenii și Condițiile platformei. Imediat după înregistrare în calitate de Beneficiar, Dvs. puteți crea prima Comandă pentru sarcina pe care o aveți.

Cum creați comanda?

Completați formularul: descrieți sarcina, specificați detaliile și solicitările. Specificați prețul, care sunteți pregătit de a-l achita sau specificați că prețul este negociabil, și așteptați ofertele de la Prestatori. 
După ce ați publicat Comanda, sistemul notifică Prestatorii potențiali potriviți pentru sarcina Dvs., despre crearea unei noi Comenzi. În câteva minute veți începe a primi ofertele specialiștilor în cabinetul personal sau pe e-mail. Este nevoie doar să comparați ofertele primite conform costului, termenilor, portofoliului și raiting-lui Prestatorului. Dvs. puteți selecta un singur Prestator. Imediat ce confirmați prestatorul, pe ecran va apărea chat-ul prin care puteți discuta dircet cu Prestatorul: detaliile sarcinii și lucrărilor ce urmează a fi îndeplinite, termenii și locația desfășurării acestora. 
După ce lucrările v-or fi finalizate, nu uitați să evaluați lucrările Prestatorului pe profilul acestuia. Acest fapt va contribui la crearea rating-lui Prestatorului, și va ajuta alți Beneficiari să facă alegerea corectă.

Cum colaborăm cu un Prestator anumit?

În cazul în care sunteți cointeresat de serviciile unui anumit Prestator, Dvs. puteți să-i propuneți colaborarea direct. Pe profilul fiecărui Prestator este disponibilă funcția ”Propune Comandă”. Dacă Prestatorul este cointeresat de Comndă, el o confirmă și poate începe îndeplinirea acesteia.

Cum se efectuează plata pentru Comanda realizată?

La îndeplinirea Comenzii, Beneficiarul achită direct Prestatorului remunerarea financiară.

Ce trebuie să cunoască Beneficiarul?

Beneficiarul nu poate să se refuze de serviciile Prestatorului, dacă acesta a confirmat candidatura Prestatorului. Refuzul serviciilor sau contramandarea acestora poate fi realizată doar cu acordul Prestatorului. 
În cazul în care, Beneficiarul nu a comunicat din timp modificările de timp sau anularea comenzii Prestatorului, Beneficiarul se obligă să achite cheltuielile de Comandă Falsă. În caz contrar, platforma TaskDesk își rezervă dreptul de a bloca sau șterge profilul Beneficiarului, pentru încălcarea Termenilor și Condițiilor platformei, conform petiției Prestatorului. 

Cererea pentru statutul de prestator a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Cererea pentru statutul de beneficiar a fost trimisă cu succes! Așteptați răspuns de la administratie.

Mesaje

Ctrl + Return

Mesaje

  Ctrl + Enter

  Suplinește balanța contului

  Dvs. puteți suplini contul prin următoarele metode:
  qiwi

  Prin terminalele de plată QIWI

  moldindconbank

  Achitare prin banca BC ”Moldindconbank” S.A.

  ( comision bancar 2% din suma de plată, minimum 5.00 MDL) „TASKDESK” SRL